Over Passade

Sinds het opstarten in 2000 is Passade uitgegroeid tot één van de trendy en toonaangevende adressen in het Mechelse.Restaurant

Passade heeft heel wat te bieden aan een gevarieerd publiek. U kan bij ons terecht voor een lichte lunch tot een uitgebreid diner. Onze gevarieerde kaart en wisselende suggesties bieden u een uitgebreid aanbod voor de kleine én grote honger. Taste life, it’s delicious!
 
 


Menukaart

U vindt bij ons een evenwichtig en gevarieerd aanbod aan Westerse gerechten, originele wereldkeuken, heerlijke internationale tapas ‘to share’.  Naast de klassieker bieden wij een ruim assortiment aan vis- en vleesspecialiteiten, maar ook de vegetariërs komen bij ons ruimschoots aan hun trekken.
 
 


Cadeaubonnen

De Passade Cadeaubon is ideaal voor elke gelegenheid! U kiest zelf het bedrag, de bon wordt in een feestelijke omslag afgeleverd en is gedurende een heel jaar geldig, vanaf datum van uitgifte.
 
 

Rokerslounge- Passade


Rokerslounge

Voor de sigaretten-/sigarenliefhebbers onder ons is er onze sfeervolle rokerslounge. Hier kan u zich rustig even zetten en ondertussen genieten van een drankje.
 
 
Feestzaal Antwerpen


Feestzalen

Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor elk event, zakelijk of privé. Laat ons alles voor u regelen en geniet!
 
 
Events


Events

Gedurende het jaar kan u bij ons steeds terecht voor speciale evenementen. Van een valentijnsdiner, communiefeest tot de feestdagen in december. Ontdek onze feest-arrangementen.  
 
 


Summer Bar

Bij mooi weer kan u bij ons natuurlijk genieten van de zon. Neem plaats op ons prachtige tuinterras en geniet ook daar van een heerlijke maaltijd of een gezellig drankje met vrienden.
 
 
Contact and Parking- Passade


Parking & Contact

Dankzij onze gunstige ligging geraakt u vlotjes bij ons met de wagen en kan u eenvoudig parkeren op onze ruime parking. Ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk bereikbaar.
 
 
Reserveren- Passade


Reserveren

Heeft u zin om langs te komen en wilt u zeker zijn van een plaatsje? Maak nu snel en eenvoudig een reservatie voor de datum en het tijdstip dat u verkiest. Zo bent u zeker dat er een tafel beschikbaar is.