Restaurant Mechelen

Originaliteit en smaakverfijning is waar het bij de keuken van Passade om draait. Ons keukenteam biedt een evenwichtig en gevarieerd aanbod. De chef genoot reeds ruime ervaring in binnen- en buitenland. Zo kan je bij ons proeven van de Westerse keuken, maar ook genieten van originele wereldgerechten en heerlijke internationale tapas ‘to share’.

Daarnaast serveren wij ook de befaamde Vlaamse klassiekers. Zo vind je bij ons in de winter huisbereid stoofvlees volgens traditioneel recept en onze vers gemaakte vol-au-vent is de favoriet van veel gasten.

Ook originele, verrassende suggesties mogen uiteraard niet ontbreken. De vaste kaart wordt twee keer per jaar aangepast volgens winter- en zomerseizoen. Maandelijks bieden wij ook een ‘tasting’ menu aan.

Kleine of grote honger? Je kan bij ons terecht voor een kleine lunch, lekker slaatje of een uitgebreid diner. Onze vegetarische gasten vinden ongetwijfeld hun gading in ons veggie-aanbod.

De sommelier heeft zorgvuldig een verfijnde wijnkaart samengesteld met pareltjes van Franse en wereldwijnen. Voor ieder gerecht bieden we een passende wijn aan. Ook is er is een ruim aanbod aan wijnen die je per glas kan degusteren.

Om voor al onze gasten hun beleving zo vlot en aangenaam mogelijk te maken:
-  Bestaat je gezelschap uit meer dan 8 personen? Dan vragen we om een keuze te maken uit maximum 4 verschillende voor- en hoofdgerechten.
-  Vanaf 12 of meer personen vragen we om een vast menu te kiezen of ons vooraf te contacteren om een menu of selectie van gerechten af te spreken.
-  
Om misverstanden te vermijden, maken wij steeds één rekening per tafel.

 

Reserveer nu

 

Sfeerbeelden