Restaurant Mechelen
Feestzaal Antwerpen
Reserveren- Passade

Restaurant Mechelen

Ons gepassioneerd keukenteam streeft naar verfijning en originaliteit, met dagverse producten en verrassende suggesties.

Passade biedt een gevarieerd aanbod aan Westerse gerechten, originele wereldkeuken, heerlijke internationale tapas ‘to share’. Op onze menukaart vind je een ruim assortiment aan vis- en vleesspecialiteiten, evenals vegetarische gerechten. Laat u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis van verrassende smaaksensaties.

De menukaart wordt gecomplementeerd door onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart waar voor elk gerecht een passende wijn te vinden is.

Feestzalen

Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor een zakelijke receptie of seminarie, van een personeelsdiner tot een huwelijk, communie, babyborrel of jubileum. Onze ervaren medewerkers staan u bij met professioneel advies, zodat niets over het hoofd wordt gezien.

In de zomer is het zalig genieten op het zonovergoten tuinterras en voor sigaretten-/sigarenliefhebbers is er de sfeervolle rokerslounge.


Cadeaubon
Events
Summer Bar
Passade Menukaart
Contact and Parking- Passade
Rokerslounge- Passade