Taste Life,
It’s Delicious

Eat in Mechelen

In een eigentijdse en aangename omgeving biedt Passade een gevarieerd aanbod aan westerse gerechten, originele wereldgerechten en heerlijke internationale tapas 'to share'. De menukaart biedt een scala aan hartige vis- en vleesspecialiteiten, maar ook vegetarische gerechten.Geniet van een culinaire reis vol smaaksensaties…

Celebrate in style

Passade heeft drie multifunctionele, stijlvolle zalen tot je beschikking. Ze zijn geschikt voor zakelijke borrels, recepties of seminars, maar ook voor communies, bruiloften, babyshowers enz...

Ons team heeft een schat aan ervaring om u bij elke stap te helpen bij het plannen van een speciale gelegenheid. We denken met je mee om een ontwerp op maat te maken, je evenement tot in de puntjes te organiseren en je te adviseren over audiovisuele zaken. Met onze 20 jaar ervaring kunnen we er zeker van zijn dat we u helpen precies de juiste toon aan te slaan voor u en uw gasten.

Let the sunshine in

Als de temperaturen stijgen en de dagen langer worden, verwelkomen wij u weer op ons prachtige terras. Geniet van een verfrissende gin-tonic in de loungeruimte of een aperitief terwijl u wacht op uw tafelgasten. Leun achterover en geniet van een digestief na het diner, koffie of kies uw keuze uit een van onze (NA) cocktails. Proef 'het zonnige' leven, het is heerlijk!

Het Passade-concept

Passade biedt een totaalbeleving voor foodies van alle leeftijden. Fijnproevers die graag nieuwe smaken ontdekken en mensen die de voorkeur geven aan de 'gevestigde klassiekers'.

Het menu wordt verschillende keren per jaar aangepast en er zijn regelmatig nieuwe seizoensgebonden suggesties.

De zorgvuldig geselecteerde wijnkaart met pareltjes van Franse en wereldwijnen complementeert onze gerechten. We bieden ook een selectie wijnen per glas.

Summer bar Mechelen
Play
Restaurant in

Mechelen

Cross