Restaurant Mechelen
Feestzaal Antwerpen
Reserveren- Passade

Restaurant Mechelen

Onze keuken streeft naar smaakverfijning en originaliteit, met dagverse producten en verrassende suggesties.

U vindt bij ons een evenwichtig en gevarieerd aanbod aan Westerse gerechten, originele wereldkeuken, heerlijke internationale tapas ‘to share’.  Naast de klassieker bieden wij een ruim assortiment aan vis- en vleesspecialiteiten, maar ook de vegetariërs komen bij ons ruimschoots aan hun trekken. De chef verdiende zijn sporen in binnen- en buitenland en neemt u mee op een culinaire ontdekkingsreis van verrassende smaaksensaties.

Deze worden gecomplementeerd door onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart waar u voor elk gerecht een passende wijn kan terug vinden.

Feestzalen

Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor een zakelijke receptie of seminarie, van een personeelsdiner tot een huwelijk, communie, babyborrel of jubileum. Onze ervaren medewerkers staan u bij met professioneel advies, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Dompel u onder in het feestgedruis van Passade en laat u verwennen!
 
In de zomer is het zalig genieten op het zonovergoten tuinterras. En voor de sigaretten-/sigarenliefhebbers is er de sfeervolle rokerslounge.


Cadeaubon
Events
Summer Bar
Passade Menukaart
Contact and Parking- Passade
Rokerslounge- Passade