Trouwen In Feestzalen PassadeMet meer dan 20 jaar ervaring behoort Passade tot de top in de regio. Jullie gasten worden ontvangen in een sfeervol en modern interieur waar verschillende stijlen samen een aantrekkelijk, trendy geheel maken. Het Passade team maakt er een erezaak van om elke wens te volbrengen.

Voor deze belangrijke dag wordt er met onze gasten meegedacht om de ideale feestformule samen te stellen. We begeleiden jullie als een volwaardig weddingplanner.

Bij mooi weer kan de receptie of het aperitief op ons zonnig tuinterras doorgaan, om vervolgens verder te gaan in één van onze drie feestzalen. Wij hebben ook een unieke ceremoniewagen, een Porsche 356 cabriolet uit 1964 die gratis  ter beschikking gesteld kan worden voor jullie fotoreportage.*

De positieve reacties van het bruidspaar en hun genodigden achteraf zijn voor ons altijd het grootste compliment. Wij zijn steeds blij dat we van deze belangrijke dag een onvergetelijk event kunnen maken. Dus hebben jullie trouwplannen? Kom dan eens langs om onze zalen te bekijken en voor wat extra informatie omtrent onze mogelijkheden.