Trouwen In Feestzalen Passade


TROUWEN IN PASSADE?

Passade is al meer dan 19 jaar in de regio gekend voor het organiseren van trouwfeesten in één van de feestzalen. De gasten worden ontvangen in een sfeervol en origineel interieur waar verschillende stijlen werden samengebracht tot een aantrekkelijk geheel en het heerlijk feesten is. Het Passade team houdt van uitdagingen en maakt er een erezaak van om elke wens te volbrengen.

Verschillende culinaire werelden worden samen gebracht in verfijnde gerechtjes, maar ook de klassieke keuken komt ruimschoots aan bod.

Belangrijk is dat alles kan en dat er met de gasten wordt meegedacht om de perfecte feestformule samen te stellen. Er wordt een totaal pakket uitgewerkt tot in de kleinste details, zodat u ten volle van uw mooiste dag kan genieten! Wij fungeren als het ware als “weddingplanner”. 

Bij mooi weer kan het feest beginnen met een aangename receptie of aperitief op onze Summerbar om vervolgens intens te worden verder gezet in één van de drie feestzalen. Wij hebben ook een mooie ceremoniewagen, een Porsche 356 cabriolet uit 1964 die jullie GRATIS mogen gebruiken voor jullie foto reportage.*

De positieve reacties van het bruidspaar en hun genodigden achteraf zijn voor ons altijd een opsteker. Wij zijn dan ook altijd blij dat we een deel kunnen uitmaken van de belangrijkste dag in hun leven. Denken jullie ook om te trouwen? Kom eens langs om onze zalen te bekijken en samen met jullie bespreken wij het draaiboek van jullie dag. Natuurlijk vrijblijvend.

(* voorwaarden van toepassing)