Feestzaal Brussel

Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen in de buurt van Brussel. Als u dus op zoek bent naar een feestzaal in Brussel, aarzel dan niet en kom een kijkje bij ons nemen.

 Het vervoer? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken: we beschikken over een ruime parking en zijn ook met het openbaar vervoer vlot te bereiken. Zo speelt de afstand tot onze feestzaal nabij Brussel geen rol. We zijn zelfs beter bereikbaar dan locaties die pal in het centrum van de hoofdstad zijn gelegen.

 Een zakelijke receptie of seminarie? Een personeelsdiner of uitgebreid buffet? Welke formule u ook kiest, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen in onze feestzaal nabij Brussel en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Onze prioriteit is dat u tevreden bent en dat u zich niets hoeft aan te trekken op uw dag of avond.

 Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal nabij Brussel variëren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen. We nemen alles door tot we dát arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden.

 Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte feestzaal en de formule voor uw feest of evenement. Een gezellige en verzorgde feestzaal in Brussel vinden is misschien niet eenvoudig, maar wij bieden u graag ineens drie opties aan. Ontdek hieronder zelf welke zaal voor u het meest geschikt is.


Feestzaal Opsinjoorke

 

Gelijkvloers
Capaciteit ca. 60 personen zittend aan tafel
 

Feestzaal Nixe

 

1e Verdieping
Capaciteit ca. 90 personen zittend aan tafel
 

Feestzaal Maneblusser

 

1e Verdieping
Capaciteit ca. 150 personen zittend aan tafel