Feestzaal Antwerpen

Passade biedt u de keuze uit maar liefst drie polyvalente, sfeervolle feestzalen in de buurt van Antwerpen. Als u dus op zoek bent naar een feestzaal in Antwerpen, aarzel dan niet en kom een kijkje bij ons nemen. We beschikken over een ruime parking en zijn ook met het openbaar vervoer vlot te bereiken.

Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg. Onze belangrijkste zorg is dat u tevreden bent en dat u zich niets hoeft aan te trekken op uw dag of avond.

Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal variëren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte feestzaal en de formule voor uw feest of evenement. 

Een gezellige en verzorgde feestzaal in Antwerpen vinden is misschien niet eenvoudig, maar wij bieden u graag ineens drie opties aan. Ontdek hieronder zelf welke zaal voor u het meest geschikt is.


Feestzaal Opsinjoorke

 

Gelijkvloers
Capaciteit ca. 60 personen zittend aan tafel
 

Feestzaal Nixe

 

1e Verdieping
Capaciteit ca. 90 personen zittend aan tafel
 

Feestzaal Maneblusser

 

1e Verdieping
Capaciteit ca. 150 personen zittend aan tafel