Over Passade

Passade is een adres om te ontdekken en her-ontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is Passade gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes in het Mechelse.Restaurant

Ons keukenteam werkt met liefde voor het vak en streeft elke dag opnieuw naar perfectie. De chef haalt haar inspiratie uit alle windstreken wat zich ook weerspiegelt in de kaart.
 
 


Menukaart

U vindt bij ons een evenwichtig aanbod in Oosterse en Westerse gerechten, verrassende ‘bar bites’ en andere originele wereldgerechten. Maar ook de klassiekers komen nog ruimschoots aan bod.
 
 


Cadeaubonnen

De Passade Cadeaubon is ideaal voor elke gelegenheid! U kiest zelf het bedrag, de bon wordt in een feestelijke omslag afgeleverd en is gedurende een heel jaar geldig, vanaf datum van uitgifte.
 
 


Rokerslounge

Voor de sigaretten-/sigarenliefhebbers onder ons is er onze sfeervolle rokerslounge. Hier kan u zich rustig even zetten en ondertussen genieten van een drankje.
 
 


Feestzalen

Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor elk event, zakelijk of privé. Laat ons alles voor u regelen en geniet!
 
 


Nieuws

Gedurende het jaar kan u bij ons steeds terecht voor speciale evenementen. Van een valentijnsdiner, communiefeest tot de feestdagen in december. Ontdek onze feest-arrangementen.  
 
 


Summer Bar

Bij mooi weer kan u bij ons natuurlijk genieten van de zon. Neem plaats op ons prachtige tuinterras en geniet ook daar van een heerlijke maaltijd of een gezellig drankje met vrienden.
 
 


Parking & Contact

Dankzij onze gunstige ligging geraakt u vlotjes bij ons met de wagen en kan u eenvoudig parkeren op onze ruime parking. Ook met het openbaar vervoer zijn we gemakkelijk bereikbaar.
 
 


Reserveren

Heeft u zin om langs te komen en wilt u zeker zijn van een plaatsje? Maak nu snel en eenvoudig een reservatie voor de datum en het tijdstip dat u verkiest. Zo bent u zeker dat er een tafel beschikbaar is.